+45 70 234 811 mail@frigortek.dk

Historie

FRIGORTEK Cooling systems producerer og sælger flere serier af kompakte køleunits til brug i køle og fryselagre, anlæggene designes til det individuelle behov både hvad angår temperatur og luftfugtighed. Ligeledes produceres vandkøleanlæg efter kundetilpassede behov samt kølemidler tilpasset miljøsituationen.

Vi har siden 60’erne arbejdet tæt sammen med det daværende FDB, i dag Coop Danmark og Knudsen Køling A/S omkring installering og servicering af køleanlæggene i butikkerne rundt om i regionen der strækker sig fra Randers til Kolding området.

Inden for Agri sektoren leverer vi ca. 75% af vore anlæg til export til store landbrugslande som Holland, Ukraine, Polen, Rumænien og Rusland men også til de øvrige lande i Skandinavien.

FRIGORTEK Cooling Systems har rødder tilbage til 1946 og har dermed den erfaring og knowhow det kræver for at designe og opbygge nogle af markedets mest moderne og energitilpassede kølesystemer både når det gælder kompakt units og fastmonterede køleanlæg.

Firmaet beskæftiger i dag 14-18 medarbejdere og har ca. 800 m² produktion og administration til produktion og test af vore produktserier.

Vores motto :

Because We can !!